2015. április 3., péntek

Húsvéti étkeztetés

Ahogy már megszokhattátok, a Húsvét idején szolgálatban lévő kollégáknak az ünnephez illő ételekkel szeretnénk egy kicsit kellemesebbé tenni a munkavégzésüket. Az ünnep mindkét napján ebédet és vacsorát biztosítunk. Az ebéd 13, a vacsora pedig 19 óra körül kerül kiosztásra, vagyis azoknak jár, akik ezekben az időpontokban szolgálatban vannak. Minden étkezésre 2-2 menüvel készülünk, fele-fele arányban, ebből lehet választani.
(HR Igazgatóság)
Április 05. (vasárnap) ebéd 
A MENÜ

  • Tárkonyos sonkaragu leves
  • Majorannás sült csirkecomb rizi-bizivel 
B MENÜ

  • Mézes mustáros konfitált tarja kemencés burgonyával
  • Csokis meggyes kókuszkocka 
Április 05. (vasárnap) vacsora
A MENÜ

  • Füstölt csülkös bableves
  • Bazsalikomos pulykamell paradicsommal és mozzarellával sütve zöldséges rizzsel 
B MENÜ

  • Gödöllői töltött csirkemell pirított burgonyával
  • Barackos túrós pite
Április 06. (hétfő) ebéd
A MENÜ

  • Kakukkfüves pulykaragu leves
  • Göngyölt Stefánia vagdalt burgonyapürével 
B MENÜ

  • Húsvéti töltött csirkemell kaliforniai zöldséges rizzsel
  • Csokoládés brownie mangó habbal 
Április 06. (hétfő) vacsora
A MENÜ

  • Zöldségleves füstölt sonkával
  • Kolbásszal, tarjával és csemege uborkával töltött csirkemell tavaszi gombás rizzsel

B MENÜ

  • Füstölt sonkákkal és sajttal töltött kakukkfüves karaj párolt káposztával és tört burgonyával
  • Vargabéles erdei gyümölcsraguval

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése