Ahogy már megszokhattátok, a Húsvét idején szolgálatban lévő kollégáknak az ünnephez illő ételekkel szeretnénk egy kicsit kellemesebbé tenni a munkavégzésüket. Az ünnep mindkét napján ebédet és vacsorát biztosítunk. Az ebéd 13, a vacsora pedig 19 óra körül kerül kiosztásra, vagyis azoknak jár, akik ezekben az időpontokban szolgálatban vannak. Minden étkezésre 2-2 menüvel készülünk, fele-fele arányban, ebből lehet választani.
(HR Igazgatóság)
Április 05. (vasárnap) ebéd
A MENÜ
- Tárkonyos sonkaragu leves
- Majorannás sült csirkecomb rizi-bizivel
B MENÜ
- Mézes mustáros konfitált tarja kemencés burgonyával
- Csokis meggyes kókuszkocka
Április 05. (vasárnap) vacsora
A MENÜ
A MENÜ
- Füstölt csülkös bableves
- Bazsalikomos pulykamell paradicsommal és mozzarellával sütve zöldséges rizzsel
B MENÜ
- Gödöllői töltött csirkemell pirított burgonyával
- Barackos túrós pite
Április 06. (hétfő) ebéd
A MENÜ
A MENÜ
- Kakukkfüves pulykaragu leves
- Göngyölt Stefánia vagdalt burgonyapürével
B MENÜ
- Húsvéti töltött csirkemell kaliforniai zöldséges rizzsel
- Csokoládés brownie mangó habbal
Április 06. (hétfő) vacsora
A MENÜ
B MENÜ
A MENÜ
- Zöldségleves füstölt sonkával
- Kolbásszal, tarjával és csemege uborkával töltött csirkemell tavaszi gombás rizzsel
B MENÜ
- Füstölt sonkákkal és sajttal töltött kakukkfüves karaj párolt káposztával és tört burgonyával
- Vargabéles erdei gyümölcsraguval
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése