2016. december 21., szerda

Ünnepi menü

MENÜ I. - December 24. (szombat) vacsora

Ünnepi halászlé

Gesztenyével és aszalt gyümölcsökkel töltött pulykamell kemencés burgonyával
Szezámmagos bundában sült harcsafilé zöldséges rizzsel

Diós és mákos bejgli

MENÜ II. - December 25. (vasárnap) ebéd                                              

Tárkonyos pulykaragu leves

Töltött káposzta
Forralt boros almával töltött csirkemell parázs burgonyával

Mákkal töltött nudli meggyraguval

MENÜ III. - December 25. (vasárnap) vacsora

Angol zelleres burgonyakrémleves pirított hagymával

Pulyka brassói pirított burgonyával
Mézes, mustáros, gyömbéres csirkecomb rizibizivel

Fahéjas szilvás pite

MENÜ  IV. - December 26. (hétfő) ebéd

Gyömbéres pulykaragu leves

Csirke combfilé Jóasszony módra zöldséges rizzsel
Konfitált sertéskaraj párolt káposztával, burgonya lángossal

Diós brownie karamell öntettel

MENÜ V. - December 26. (hétfő) vacsora

Narancsos sütőtök krémleves pirított tökmaggal

Erdei gombás marharagu krokettel
Dorozsmai harcsafilé

Kókuszos rizsfelfújt erdei gyümölcsraguval

MENÜ VI. - December 31. (szombat) vacsora

Korhely leves debreceni kolbásszal

Lassan sütött tarja bajor káposztával, rösztivel
Csülök Pékné módra velesült burgonyával

Somlói galuska

MENÜ  VII. – Január 1. (vasárnap) ebéd

Lencsegulyás füstölt csülökkel

Áfonyás vadragu szalvétás gombóccal
BBQ sertéstarja steak burgonyával

Gesztenyepüré fahéjas meggyraguval

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése