2017. április 10., hétfő

Húsvéti menü

Április 16 – Húsvét hétfő

EBÉD A
Csülkös bableves
Göngyölt stefánia vagdalt hagymás baconös burgonyával
Puncs szelet

EBÉD B
Füstölt tarja, főtt tojás, franciasalátával
Sertéskaraj Jóasszony módra pirított burgonyával
Mézes krémes

VACSORA A
Bazsalikomos pulykaraguleves
Mézes mustáros csirkecomb zöldséges jázminrizzsel
Kókuszos rizsfelfújt csokoládészósszal

VACSORA B
Mini fasírtgolyó, majonézes burgonyasalátával, körözöttel töltött sajttekercs
Húsvéti töltött csirkemell kukoricás rizzsel
Vargabéles erdei gyümölcsraguval

Április 17. – Húsvét vasárnap

EBÉD A
Tárkonyos sonkaraguleves
Konfitált sertéstarja párolt lilakáposztával, röszti burgonyával
Répatorta

EBÉD B
Kaszinótojás, sonkatekercs franciasalátával
Füstölt tarjával, kolbásszal, és csemege uborkával töltött csirkemell rizibizivel
Csokis brownie

VACSORA A
Tavaszi zöldségleves füstölt sonkával
Bőrös malackaraj tavaszi gombaraguval, burgonyalángossal
Kókusztekercs

VACSORA B
Csabai karaj, mini fasírtgolyó majonézes burgonyasalátával
Füstölt tarjával, sajttal sütött jércemell zöldséges rizzsel
Meggyes pite

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése