Április 16 – Húsvét hétfő
EBÉD A
Csülkös bableves
Göngyölt stefánia vagdalt hagymás baconös burgonyával
Puncs szelet
EBÉD B
Füstölt tarja, főtt tojás, franciasalátával
Sertéskaraj Jóasszony módra pirított burgonyával
Mézes krémes
VACSORA A
Bazsalikomos pulykaraguleves
Mézes mustáros csirkecomb zöldséges jázminrizzsel
Kókuszos rizsfelfújt csokoládészósszal
VACSORA B
Mini fasírtgolyó, majonézes burgonyasalátával, körözöttel töltött sajttekercs
Húsvéti töltött csirkemell kukoricás rizzsel
Vargabéles erdei gyümölcsraguval
Április 17. – Húsvét vasárnap
EBÉD A
Tárkonyos sonkaraguleves
Konfitált sertéstarja párolt lilakáposztával, röszti burgonyával
Répatorta
EBÉD B
Kaszinótojás, sonkatekercs franciasalátával
Füstölt tarjával, kolbásszal, és csemege uborkával töltött csirkemell rizibizivel
Csokis brownie
VACSORA A
Tavaszi zöldségleves füstölt sonkával
Bőrös malackaraj tavaszi gombaraguval, burgonyalángossal
Kókusztekercs
VACSORA B
Csabai karaj, mini fasírtgolyó majonézes burgonyasalátával
Füstölt tarjával, sajttal sütött jércemell zöldséges rizzsel
Meggyes pite
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése